Студенти юридичного факультету вишу отримали грамоти за активну громадську позицію

Новини університету

Професор кафедри теорії права та держави Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, президент ВГО «Асоціація українських правників» та «Української федерації Америки», академік, д.ю.н., професор Василь Костицький та проректор ДДУВС, д.ю.н., професор, Заслужений юрист України Лариса Наливайко провели для студентів юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ бінарну лекцію на тему «Громадська активність як чинник професійного росту юриста».

Саме активізація наукової роботи і практичної правозахисної діяльності студента-юриста в поєднанні з високим рівнем громадської свідомості та політичної грамотності є беззаперечною умовою становлення правника, якого потребує сучасне громадянське суспільство.

У ДДУВС є всі навчально-наукові ресурси для підготовки саме таких юристів – поєднання наукової діяльності студентів на базі наукових гуртків, надання безоплатної правової допомоги в ЮК «Істина» та громадської активності студентів у межах Всеукраїнської громадської організації «Асоціація українських правників».

Наприкінці лекції Василь Васильович відзначив грамотами Всеукраїнської громадської організації «Асоціація українських правників» студентів за активну громадську позицію та з нагоди підведення підсумків роботи в 2017 році.

 

 


1 569