У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ привітали ветеранів і пенсіонерів із Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС України

Новини університету

У конференц-залі університету зібрались ветерани та пенсіонери – ті люди, які стояли біля джерел заснування та становлення нашого навчального закладу.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор ДДУВС Андрій Фоменко. «Ви можете бути упевненими, що ваш багаторічний досвід сповна використовується молодими працівниками органів внутрішніх справ та кожне нове покоління правоохоронців вірою і правдою служитиме в інтересах держави і народу», – наголосив Андрій Євгенович.

Про історію створення та розвитку ветеранської організації розповів присутнім Голова Ради ветеранів ДДУВС Леонід Камишов, який також привітав присутніх ветеранів та пенсіонерів зі святом.

Ветерани навчального закладу, з метою надання шефської допомоги у виховній роботі, закріплені за структурними підрозділами університету. Вони беруть активну участь у проведенні заходів, спрямованих на підвищення якості навчально-виховного процесу, зміцнення дисципліни та законності, виховання особового складу в дусі патріотизму, відданості обраній професії.

На завершення заходу творчий колектив університету подарував шановним ветеранам та пенсіонерам пісенні подарунки.

Шановні ветерани, ми схиляємо голови перед вашими мудрістю та героїзмом. Від щирого серця бажаємо добробуту, міцного здоров’я та достатку!

 

 


1 154