Курсанти випускного курсу продемонстрували спортивно-прикладні навички з рукопашного бою

Новини університету

У ДДУВС пройшла Першість університету із рукопашного бою у розділі «Демонстрація техніки». У підсумкових змаганнях взяли участь 70 курсантів випускних курсів.

Почесний гість змагань – дворазовий олімпійський призер із дзюдо Роман Гонтюк – побажав спортсменам успіхів на татамі та відзначив високий рівень спортивної матеріально-технічної бази навчального закладу.

Почесний гість змагань – дворазовий олімпійський призер із дзюдо Роман Гонтюк

«4 роки курсанти всіх факультетів удосконалювали техніку та майстерність із рукопашного бою, бо саме цей вид спорту найбільше знадобиться їм під час подальшої служби в поліції. Тож сьогодні ми підводимо підсумки, аби визначити рівень підготовки наших старшокурсників, готовність нести небезпечну та відповідальну службу», – розповідає про змагання т.в.о. начальника кафедри спеціальної фізичної підготовки Віктор Богуславський.

Демонстрація техніки

За результатами наполегливої, напруженої та видовищної боротьби у командному заліку чемпіонами стали курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції. В особистій першості перемогу здобули курсанти цього ж факультету Анастасія Бесараб, Олександр Ліщенко, Ігор Твердохліб, Сергій Пономарьов, Єльбір Сафаров та курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Валерій Ткач і Данило Яковлєв.

Курсанти випускного курсу продемонстрували спортивно-прикладні навички з рукопашного бою

 

 


1 241