Збірна команда ДДУВС із дзюдо – чемпіон серед вишів Дніпра

Новини університету

Традиційно до Дня міста у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов відкритий Чемпіонат Дніпра з дзюдо на кубок ректора серед команд вищих навчальних закладів міста.

У змаганнях взяли участь близько 50-ти дзюдоїстів, студентів та викладачів Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту, Університету митної справи та фінансів, Національного гірничого університету та Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Відкрив Чемпіонат, привітав присутніх та побажав впевненої перемоги спортсменам т.в.о. ректора ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко.

У святковий для Дніпра день до навчального закладу завітали почесні гості, серед них Заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури та спорту Анатолій Пиріг. Директор Федерації дзюдо Дніпропетровської області Григорій Король та директор спортивного клубу «Дзюдо-Дніпро» Оксана Вілентко висловили керівництву університету подяку за організацію чемпіонату на високому рівні, а тренерам – за підготовку спортсменів зі світовими іменами.

У спарингах на татамі під відкритим небом у напружених та видовищних двобоях зустрілися найсильніші дзюдоїсти Дніпропетровщини – переможці та призери міжнародних змагань, члени збірної України з дзюдо.

Бути головним суддею міських змагань із дзюдо було довірено судді 1-ї категорії Юрію Пирогу.

Боротьба була по-справжньому запеклою. Вболівальники гаряче підтримували спортсменів. Курсанти, студенти та гості нашого навчального закладу, близько 500 старшокласників міста, з захопленням слідкували за поєдинками.

За рішенням суддівської колегії титул чемпіона у командному заліку виборола збірна команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, до складу якої увійшли Іван Сахошко, Сергій Балабан, Микола Турчаніков, Дмитро Нагорний, Грачик Авагян та Денис Біліченко. Друге місце дісталося спортсменам Університету митної справи та фінансів, третє – Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту.

За організацію змагань та особисто свої досягнення, переможні кубки і медалі спортсмени ДДУВС завдячують тренеру – чемпіону світу та Європи з дзюдо декану факультету підготовки для підрозділів кримінальної поліції Сергію Балабану.

Вітаємо переможців, бажаємо подальших перемог та вболіваймо за наших!

 

 


1 345