Цікавий квест, смачний куліш та пісні під гітару згуртували та об’єднали курсантів

Новини університету

90 курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ провели комплексну командну гру «Пластун» із елементами орієнтування на місцевості та використанням методики квест.

Провели гру на території навчального полігону, що у селищі Партизанському. Між собою змагалися 5 команд, до складу яких увійшли по 10 учасників. «Організовуючи виїзний захід, ставили за мету розвивати у курсантів вольові та лідерські якості, розширювати їхній кругозір, знання з історії, а також покращувати мікроклімат у колективі», – розповідає фахівець ДДУВС Олександр Полторацький.

У ході змагань команди пройшли 8 контрольних пунктів, долаючи які виконували творче, спортивне або інтелектуальне завдання. Першою за часом всі перепони подолала команда групи ПС-544 на чолі з капітаном Тарасом Скориком.

Святкували перемогу та ділилися враженнями біля вогнища. З величезним апетитом виснажені курсанти смакували власноруч приготованим кулішем та співали улюблені пісні під гітару.

 

 


1 600