Шановні першокурсники, курсанти та студенти, працівники нашого університету!

Новини університету

Від мене особисто та від імені ректорату університету вітаю вас зі святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів – Днем знань!

Шановні першокурсники!

Обраний вами шлях покладає на вас святий обов’язок завжди залишатись відданими українському народові, постійно вдосконалювати свою професійну майстерність, з високою відповідальністю виконувати покладені завдання, бути чесними, сумлінними і дисциплінованими працівниками, постійно захищати законні права та інтереси громадян незалежної України.

Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день. Ростіть, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

Від вашої старанності, працьовитості та цілеспрямованості буде залежати не тільки ваш успіх, але і доля завтрашньої України.

Найщиріші слова подяки педагогам і батькам, адже їхні знання, досвід та підтримка завжди вселяють упевненість, допомагають правильно визначити життєві пріоритети. Саме вони щедро діляться своїми знаннями та виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

 

 


1 392