Оздоровлення та відпочинок – запорука плідної роботи

Новини університету

Літо – пора відпусток, відпочинку в родинному колі, час нових і незабутніх вражень. Турбота про здоров’я працівників є одним із пріоритетних завдань керівництва Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, яке всіляко сприяє не тільки забезпеченню комфортних умов праці, а й організації повноцінного відпочинку та оздоровлення.

З початку сезону відпусток профспілкова організація здійснює компенсацію витрат на відпочинок працівникам університету. Такою можливістю на сьогоднішній день скористалися більше 20 співробітників.
Зусиллями профспілки цим літом для працівників університету та їхніх сімей відчинили двері кращі пансіонати та санаторії Азовського узбережжя. Скористатися можливістю провести відпустку на комфортабельних базах відпочинку «Моряк» (м. Бердянськ) та «Надія» (м. Приморськ) отримали всі бажаючі.

Дітей співробітників гостинно зустрічали дитячі оздоровчі табори у місті Бердянську та у селі Орловщина.

Своїми враженнями прямо з відпочинку у фейсбуці ділиться завідувач відділенням виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи Наталія Карнаух: «Відпочиваю з сином у Бердянську. Розташування бази відпочинку дуже незвичайне, з одного боку море, а з іншого величезний лиман, над яким щовечора спостерігаємо приголомшливий захід сонця. Нагода помріяти, надихнутися новими ідеями, побудувати творчі плани на новий навчальний рік. Взагалі дуже цікаве поєднання: берег моря, люди і цивілізація, дика природа, тиша і первозданна природна краса морського краю. Дуже хороший м’який клімат у Бердянську, погода радує сонячними днями та теплим морем».

Завідувач відділенням роботи з перемінним складом відділу кадрового забезпечення Олександр Ліньков разом із родиною відпочивали у санаторії «Трускавець», поїздкою задоволений, у перший день після відпустки ділиться враженнями: «Невеликий, затишний санаторій, розташований у самому центрі міста, що дуже зручно – поруч бювет мінеральних вод. Комфортабельні номери, доброзичливий персонал, прекрасне харчування. Територія доглянута та прекрасно озеленена. Дружина та донька в захваті від відпочинку. Поверталися до Дніпра задоволені, повні сил та з прекрасним настроєм на роботу та навчання».

Керівництво університету всім, хто повернувся з відпустки бажає натхненної та плідної роботи у новому навчальному році, а тим, хто ще відпочиває – цікавих подорожей та незабутніх вражень!

 

 


1 340