Курсанти університету стали частиною бігової України

Новини університету

28-го травня у Дніпрі пройшов другий у сезоні етап Бігової Ліги-2017 – Дніпровський Напівмарафон (Interpipe Dnipro Half Marathon 2017) серед чоловіків і жінок.

Випробувати власні сили та витривалість, відчути радість і свободу руху, насолодитися міськими пейзажами, зустрітися з однодумцями і прихильниками спорту та здорового способу життя долучилися курсанти та студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Кілька бігових маршрутів – на 21, 10, 5 та 2 км – дозволили взяти участь у заході спортсменам із різним рівнем підготовки. А ті, хто не зважився на забіг, вболівали у фан-зонах.

В особистій першості у віковій категорії 18-22 роки (дистанція 21 кілометр) третьою фінішувала курсант 1-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Анастасія Жихарєва. Загалом цю дистанцію долали 734 легкоатлети.

У командному забігові серед університетів (дистанція 2,5 км) «UNIVERSYTY CUP» спортсмени ДДУВС показали достойний результат, виборовши серед 34 команд-легкоатлетів 4 місце.

В особистому заліку на дистанції 2,5 кілометрів місця розподілилися наступним чином.

 

Факультет підготовки фахівців для органів досудового розслідування:

Юлія Назарчук – 4 місце;

Тетяна Старова – 5 місце;

Микола Журавель – 7 місце;

Ксенія Машталір – 11 місце;

Микита Безкоровайний – 24 місце.

 

Факультет підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції:

Віталій Попадінець – 10 місце.

 

Юридичний факультет:

Аліє Вєлієва – 14 місце.

 

Кафедра спеціальної фізичної підготовки:

Ігор Токар – 8 місце.

 

Своїми досягненнями легкоатлети завдячують тренерам – викладачам кафедри спеціальної фізичної підготовки Ігорю Токарю та кафедри фізичного виховання Оксані Бутурчук.

 

 


1 286