Виставка «Освіта. Кар’єра. Суспільство – 2017»: участь ДДУВС

Новини університету

Всі вищі та навчальні заклади I-II рівнів акредитації Дніпропетровщини презентували свою діяльність на регіональній виставці «Освіта. Кар’єра. Суспільство – 2017».

Традиційно захід для абітурієнтів проходить у Дніпропетровському аерокосмічному центрі, зібравши найкращі навчальні заклади регіону, дає змогу випускникам ознайомитися з досягненнями освітньої галузі Дніпропетровщини, умовами вступу та переліком професій, які мають попит на ринку праці.

Виставку відвідали понад дві тисячі випускників 9-х та 11-х класів з усіх міст та районів області.

Одну з найбільших та пізнавальних експозицій представив Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. Викладачі, студенти та курсанти залюбки відповідали на запитання старшокласників щодо умов вступу, навчання та проживання в університеті. Упродовж виставки на телевізорі транслювали 3D екскурсію навчальним закладом, у такий спосіб абітурієнти змогли наглядно познайомитися з університетом.

Видовищності презентації додали виступи спортсменів кафедри спеціальної фізичної підготовки. Офіцери поліції продемонстрували прийоми рукопашного бою під час затримання правопорушників.

На подвір’ї біля входу співробітники кафедри тактико-спеціальної підготовки продемонстрували школярам всі види зброї, спеціальних засобів та криміналістичної техніки.

Учасники художньої самодіяльності навчального закладу показали гостям свої кращі вокальні номери.

 

 


1 520