На базі університету пройшов чемпіонат Служби безпеки України зі стрільби з бойової зброї

Новини університету

У змаганнях взяли участь 75 учасників, які увійшли до складу 25 команд. Чемпіонат проходив одночасно на базі Університету митної справи та фінансів і Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У церемонії відкриття взяли участь т. в. о. начальника Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області полковник Юрій Порожній, ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віталій Глуховеря, проректор університету митної справи та фінансів Микола Морозов, перший заступник голови Громадської організації «Дніпропетровської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Сергій Барсегян.

Змагання проходили під головуванням судді національної категорії Віктора Добровольського.

За результатами виступів в особистому заліку у вправі ПМ-4 переміг представник команди УСБУ у Дніпропетровській області, а у вправі ПМ-3 –представник команди УСБУ у Вінницькій області.

У командному заліку перше місце посіла команда Центрального управління СБУ, друге – команда Національної Академії СБУ, третє – команда УСБУ у Вінницькій області.

На урочистій церемонії закриття турніру переможці та призери отримали медалі та кубки.

 

 


1 620