На Міжнародному форумі команда ДДУВС стала срібним призером, обійшовши провідні юридичні виші України

Новини університету

На базі Інституту кримінально-виконавчої служби (м. Київ) відбувся Міжнародний курсантсько-студентський форум «STUDIO ВЕСНА 2017». У напруженій інтелектуальній боротьбі команда ДДУВС виборола 2-ге місце.

У роботі форуму взяли участь депутати Верховної Ради України, представники Уряду, правоохоронних органів, а також зарубіжних делегацій із Фінляндії, Чехії та Польщі.

Команду «Дніпровські копи» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ представляли 15 здібних та талановитих курсантів. Готувалися ретельно та заздалегідь. Своєю перемогою курсанти та студенти завдячують завідувачу кафедри теорії та історії держави і права Валентині Боняк, доценту Олені Орловій та провідному фахівцю факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Сергію Литвинову.

У ході науково-практичних дебатів курсанти спілкувалися із заступником Міністра юстиції України Денисом Чернишовим, заступником Генерального директора Служби ув’язнення з питань освіти і професійної підготовки Чехії Сімоном Міхайлідісом, провідними вітчизняними та зарубіжними вченими.

Форум проходив у два етапи: науково-практична та спортивно-ерудиційна частини. У його рамках пройшла науково-практична конференція «Суспільство, право, психологія та педагогіка: поступ у майбутнє». 30 тез доповідей курсантів ДДУВС увійшли до збірника матеріалів, опублікованого за результатами конференції.

Під час змагань із міні-футболу команда університету забила найбільшу кількість голів. Диплом у номінації «Кращий воротар турніру» отримав курсант першого курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Іван Стрепан.

«Гостинна столиця, завзяті науково-практичні дебати, нові знайомства, обмін досвідом – усе це надовго залишається у пам’яті курсантів. Та на досягнутому майбутні юристи та поліцейські зупинятися не збираються, вже у найближчих планах – плідне навчання, наукова робота та напружені фізичні тренування задля самореалізації, самовдосконалення та нових перемог», – ділиться враженнями від поїздки доцент Олена Орлова.

 

 


1 406