Кандидати на посади членів Студентсько-курсантської Ради провели передвиборчу агітацію

Новини університету

Наразі у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ триває передвиборча кампанія кандидатів на посади членів Студентсько-курсантської Ради.

Нагадаємо передвиборча кампанія стартувала 31 березня і триватиме до 5 квітня. Вибори проходитимуть 6-7 квітня, їхні підсумки будуть оприлюднені до 14 квітня на офіційному веб-сайті університету.

Дебати видалися жвавими та запеклими. Під час зборів 26 кандидатів агітували підтримати їхні кандидатури на різні посади: голови студентсько-курсантської ради; заступника голови з числа курсантів; заступника голови з числа студентів; керівника навчального відділу, керівника відділу соціально-гуманітарної роботи; керівника спортивного відділу; керівника відділу культурно-масового дозвілля; керівника технічно-інформаційного відділу; керівника відділу працевлаштування; керівника відділу у справах побуту та гуртожитку та керівника відділу фінансів.

На посаду голови Студентсько-курсантської Ради балатуються 2 кандидатури курсантки 1-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Євгенія Денисенко та Вікторія Іщенко.

Запрошуємо всіх студентів та курсантів забезпечити активну явку на виборах та зробити правильний, виважений вибір!

ДДУВС

 

 


1 146