В університеті пройшла першість зі стрільби з малокаліберної зброї

Новини університету

48 курсантів демонстрували спритність та влучність під час загальноуніверситетських змагань зі стрільби з пістолету «Марголіна».

Змагання урочисто відкрили т.в.о ректора підполковник поліції Роман Кацуба та декан факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності підполковник поліції Андрій Жбанчик.

До складу суддівської колегії увійшли науково-педагогічні працівники кафедри: Юрій Волков – майстер спорту СРСР зі службового багатоборства, багаторазовий призер чемпіонатів СРСР та України; Андрій Москалець – призер змагань з практичної та прикладної стрільби IPIS, суддя та інструктор Всеукраїнської Федерації з прикладних стрілецьких видів спорту; Євген Зеленський – майстер спорту України з кульової стрільби, переможець чемпіонатів України зі стрільби з бойової зброї серед вищих навчальних закладів МВС України.

За підсумками командної боротьби 1 місце з результатом 498 очок посіла команда 1 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, 2 місце з результатом 486 очок – команда 3 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, 3 місце з результатом 479 очок – команда 3 курсу підготовки фахівців для органів досудового розслідування.

В особистому заліку серед чоловіків найкращі результати показали:

1 місце – Трушевський Олег (ПС-541);

2 місце – Форостян Олександр (ПС-442);

3 місце – Давидович Сергій (КМ-444).

 

Серед жінок призерами стали:

1 місце – Кудрявцева Ольга (ПС-442) та Білюк Катерина (КП-642);

2 місце – Мядзель Марина (ДР-641);

3 місце – Крімзун Олександра (М-ДР-621).

 

Нагороджував переможців головний суддя змагань – майстер спорту України з прикладної стрільби з бойової зброї, майстер спорту України з офіцерського триборства Володимир Тимофєєв.

 

 


2 238