З метою налагодження співпраці та обміну досвідом до університету завітали представники поліції Республіки Литва

Новини університету

У період з 15 по 18 березня у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ перебували з робочим візитом директор Управління по роботі з персоналом Департаменту поліції при Міністерстві внутрішніх справ Республіки Литва Томас Бікманас та заступник Голови Литовської школи поліції Міндаугас Біліус.

Метою візиту була зустріч з керівництвом університету та обговорення можливих напрямів співпраці, участь в урочистостях з нагоди 51-ї річниці створення навчального закладу та Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання протидії злочинності в сучасних умовах: вітчизняний та зарубіжний досвід».

Під час візиту представники іноземної держави зустрілися з керівництвом університету, ознайомилися з організацією навчання та практики в навчальному закладі та системою підготовки поліцейських в Україні.

Гості розповіли про систему поліції в Республіці Литва, особливості підготовки поліцейських в Литовській школі поліції.

У ході зустрічі гості ознайомилися з матеріально-технічною базою ДДУВС, відвідали заняття в залі судових засідань, оглянули навчальні аудиторії, у яких проходять комплексно-оперативні заняття «Лінія 102».

Представники поліції Республіки Литва взяли участь в урочистостях з нагоди 51-ї річниці навчального закладу та присвяченій цій події Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання протидії злочинності в сучасних умовах: вітчизняний та зарубіжний досвід».

За результатами переговорів були досягнуті домовленості про можливість співпраці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з Литовською школою поліції. Було підготовлено проект Меморандуму про співпрацю, який після узгодження в Міністерстві внутрішніх справ Республіки Литва буде підписаний сторонами.

 

 


1 580