Зустріч зі старшокласниками Кривого Рогу

Новини Криворізького факультету ДДУВС, Новини університету

У палаці культури «Мистецький» м. Кривого Рогу пройшов виїзний День відкритих дверей. З профорієнтаційною роботою та святковим концертом до старшокласників завітали співробітники, викладачі, курсанти та студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

«Бажаєш отримати якісну юридичну освіту – вступай до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ!», – з таким девізом завітали представники навчального закладу до школярів міста Кривого Рогу.

Гості з Дніпра розповіли про умови вступу та навчання в університеті, зокрема на Криворізькому факультеті ДДУВС. Також абітурієнти дізналися, що після закінчення вишу вони гарантовано зможуть працювати на посадах слідчих, оперуповноважених та дільничних офіцерів поліції. Саме на цьому акцентувала увагу начальник сектору кадрового забезпечення Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції Дніпропетровської області підполковник поліції Ольга Романова.

У рамках заходу гості організували для школярів виставку навчальної зброї. Ще старшокласникам показали екіпіровку сучасного поліцейського.

Далі свої вокальні та хореографічні таланти демонстрували учасники художньої самодіяльності навчального закладу.

 

 


1 415