Стартувала первинна професійна підготовка поліцейських

Новини Криворізького факультету ДДУВС, Новини університету

У Запорізькому центрі підготовки поліцейських та на Криворізькому факультеті Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ стартували навчальні заняття за програмою первинної професійної підготовки.

До Криворізького факультету зараховано 27 слухачів первинної професійної підготовки для сектору реагування патрульної поліції та 30 слухачів до Запорізького центру підготовки поліцейських за спеціальністю оперуповноважені кримінальної поліції.

Вони будуть навчатися за програмами молодшого складу поліції та оперуповноважених кримінальної поліції. Підготовка триватиме 4 місяці. З щойно прибувшими до Криворізького факультету ДДУВС слухачами зустрівся т.в.о. першого проректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ підполковник поліції Роман Кацуба. Він поздоровив молодих працівників Національної поліції з початком навчання, ознайомив їх із основними правилами та обов’язками і зазначив, що керівництво навчального закладу зробить усе, щоб навчальний процес був змістовним і насиченим.

Нагадаємо, через нагальну потребу територіальних органів нацполіції в фахівцях відповідних спеціалізацій прийом заявок на участь у конкурсі стартував у листопаді. Відбирали як серед колишніх працівників, які зарекомендували себе за час служби виключно з позитивного боку, та мають значний досвід роботи, так і серед нових претендентів. Головна вимога до нових поліцейських – висока мотивація та орієнтація на якісні зміни в державі.

 

 


4 071