У ДДУВС вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Новини університету

15 лютого Відповідно до Указу Президента України в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Відкрив урочисті заходи т.в.о. першого проректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ підполковник поліції Роман Кацуба. Далі присутні вшанували пам’ять тих, кому не судилося повернутися з війни, хвилиною мовчання.

Солдати миротворці завжди були в нашій країні. Крім війни в республіці Афганістан у наших співвітчизників були миротворчі місії у Китаї, Північній Кореї, Угорщині, Алжирі, Чехословаччині, Єгипті, Єменській Арабській Республіці, В’єтнамі, Сирії, Югославії, Таджикистані, Грузії, Лівані та інших країнах. Про це розповів курсантам та студентам Голова Ради ветеранів університету Леонід Камишов.

Курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Андрій Скрипнік та Микола Герасименко виконали пісню «Чорний тюльпан», студентка юридичного факультету Єлизавета Лук’янченко – пісню «Спецназ».

По закінченню урочистостей курсанти та студенти переглянули документальний фільм військово-патріотичної тематики «Остання висота Едуарда Єрьоменка».

 

 


1 283