У ДДУВС підписали Меморандум про співпрацю у напрямку протидії насильства в сім’ї

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулось підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Управлінням патрульної поліції, юридичною клінікою «Істина» ДДУВС та Громадською організацією «Гендерний клуб Дніпро» щодо спільної діяльності з протидії насильству в сім’ї.

«Насильство в сім’ї та на вулицях – питання дуже широкого спектру, яке потребує уваги та вирішення на законодавчому, суспільному та побутовому рівнях. Підписання меморандуму один із кроків на цьому шляху», – зауважив ректор ДДУВС Віталій Глуховеря. Меморандум визначає необхідність створення дієвого механізму взаємодії у сфері забезпечення ґендерної рівності, запобігання всім видам насильства, зокрема в сім’ї, протидії торгівлі людьми, забезпечення прав дітей та надання безоплатної первинної правової допомоги.

Метою підписаного Меморандуму є співпраця та консолідація зусиль сторін, спрямованих на проведення навчально-тренувальних занять, надання правової та психологічної допомоги, юридичних соціальних послуг в інтересах осіб, які потребують безоплатної первинної правової та психологічної допомоги.

 

 


2 361