Викладачі ДДУВС взяли участь у тренінгу «Підвищення ефективності реагування поліції на гендерне насильство»

Новини університету

Тренінг проходив на базі Одеського університету внутрішніх справ за ініціативи Бюро з демократичних інститутів і прав людини (ODIHR) Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОSCE), у співпраці з Консультативною місією Європейського Союзу (EUAM) та міжнародним правозахисним центром «Ла Страда-Україна».

У роботі тренінгу взяли участь керівники Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України, представники вищих навчальних закладів системи МВС, громадських організацій, практичні працівники. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ представляли завідувач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності, доктор юридичних наук, доцент, полковник поліції Тетяна Мінка та старший викладач кафедри Микола Репан.

Під час тренінгу обговорювали питання, пов’язані з реагуванням правоохоронних органів на гендерне насильство та ефективним наданням послуг жертвам насильства, в тому числі в період конфлікту.

По закінченню тренінгу всі учасники отримали сертифікати про участь та успішне його завершення. Отримані знання будуть використані під час навчальних занять для курсантів та практичних працівників Національної поліції України.

 

 


1 136