1000 випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста та області познайомились з професією юриста та поліцейського

Новини університету

У рамках Дня відкритих дверей Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ школярам випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів Дніпра та області не лише розповіли про умови та правила вступу до ВНЗ у 2017 році, а показали чим на практиці займаються представники правозахисних органів.

У конференц-залах та лекційних аудиторіях навчального закладу зібралися майбутні вступники та їхні батьки, для яких співробітники університету розповіли про професію юриста та правоохоронця, правила прийому, умови вступу, терміни та вартість навчання, а також про зовнішнє незалежне тестування та вступні іспити у 2017 році.

Далі на гостей чекав приємний сюрприз – показові виступи «Дії працівників поліції в екстремальних ситуаціях» з використанням заходів фізичного впливу, спеціальних засобів, вогнепальної зброї та піротехнічної техніки.

Після цього, школярі відвідали виставку зброї, де мали змогу власноруч, під наглядом інструкторів, розібрати та зібрати навчальну зброю.

По завершенню заходу на гостей університету чекала ознайомча екскурсія територією університету, під час якої учні та їх батьки ознайомилися з умовами, в яких навчаються і проживають студенти та курсанти навчального закладу.

Окрім цього, в цей день представники навчального закладу взяли участь у виставці ретро-автомобілів, які представили сучасні поліцейські авто «Toyota Prius» та розповіли гостям виставки про професію юриста і поліцейського.

 

 


2 159