В університеті відбулися заняття для патрульних поліцейських Дніпра «Профілактики правопорушень відносно неповнолітніх» з використанням інтерактивних технологій

Новини університету

На базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ постійно відбуваються заняття для підвищення кваліфікації співробітників практичних підрозділів Національної поліції України.

Представники кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності університету організували заняття в інтерактивній класній кімнаті з теми «Профілактики правопорушень відносно неповнолітніх».

Під час заняття розглянули питання та практично відпрацювали алгоритм дій працівників патрульної поліції при розгляді звернень та повідомлень з приводу жорстокого поводження з дітьми або реальної загрози його вчинення; взаємодія працівників патрульної поліції з працівниками управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровської області та іншими органами та установами, на які покладається здійснення заходів з попередження насильства в сім’ї.

По завершенню занять працівникам патрульної поліції м. Дніпро передано буклети з адресами та телефонами державних та громадських організацій, які діють в Дніпропетровської області і займаються попередженням домашнього насильства, торгівлею людьми і гендерною дискримінацією, а також розроблені практичними підрозділами ГУНП в Дніпропетровській області акти про підкинуту чи знайдену дитину та її доставку.

Керівництво патрульної поліції м. Дніпро подякували науково-педагогічним викладачам кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності та практичним працівникам за цікаво проведене заняття та виcловили надію на подальшу співпрацю.

 

 


1 960