У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося чергове засідання Загальних зборів здобувачів вищої освіти ДДУВС

Новини університету

Перед початком засідання усі делегати від факультетів зареєструвалися та отримали свої мандати. Відкрила засідання голова студентсько-курсантського самоврядування ДДУВС Фоменкова Катерина, яка виступила із вітальним словом та зазначила за необхідне обрати лічильну комісію, президію, головуючого та секретаря.

Голова студентсько-курсантського самоврядування ДДУВС Фоменкова Катерина
Голова студентсько-курсантського самоврядування ДДУВС Фоменкова Катерина
Шляхом відкритого голосування було обрано представників від факультетів до лічильної комісії та до президії. Головуючим засідання було обрано курсанта 3-го курсу факультету № 3 Романова Максима, а секретарем – студентку 1-го курсу факультету № 4 Кузьменко Альбіну.

Шляхом відкритого голосування було обрано представників від факультетів до лічильної комісії та до президії.
Шляхом відкритого голосування було обрано представників від факультетів до лічильної комісії та до президії

Головуючий ознайомив присутніх з порядком денним, на який було винесено наступні питання: ознайомлення та затвердження проекту Положення про студентсько-курсантське самоврядування Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ (інформація голови студентсько-курсантського самоврядування Фоменкової Катерини); затвердження складу контрольно-ревізійної комісії; затвердження складу центрально-виборчої комісії; порядок виборів до допоміжних органів студентсько-курсантської ради (інформація представника ініціативної групи Кравченка Павла). Всі питання, винесені на порядок денний, були уважно розглянуті та вирішені.

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 249