Слухачі патрульної поліції Кривого Рогу та Запоріжжя продовжують переймати досвід у досвідчених працівників ОВС та діючих патрульних

Новини університету

Вже другий місяць поспіль продовжується навчання майбутніх поліцейських патрульної служби для міст Запоріжжя та Кривий Ріг, для яких регулярно проводять зустрічі з діючими працівниками поліції, представниками громадських організацій тощо.

Цього разу для слухачів провели брифінг на тему «Актуальні проблеми адміністративної відповідальності у сфері охорони громадського порядку». Розпочав захід та розповів про свій практичний досвід в органах внутрішніх справ ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віталій Глуховеря.

Розпочав захід ректор ДДВС Віталій Глуховеря.
Розпочав захід та розповів про свій практичний досвід в органах внутрішніх справ ректор ДДУВС Віталій Глуховеря.

Після цього майбутні патрульні мали змогу задати питання щодо адміністративної відповідальності у сфері охорони громадського порядку та практичних аспектів роботи патрульної поліції лейтенанту Збройних сил України, учаснику АТО, командиру «кіборгів» Донецького аеропорту, доценту кафедри філософії та політології Kирилу Недрі, доценту кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Денису Голобородько, а також представникам патрульної поліції міста Дніпропетровськ.

Слухачі патрульної поліції Кривого Рогу та Запоріжжя продовжують переймати досвід у досвідчених працівників ОВС та діючих патрульних
Слухачі патрульної поліції Кривого Рогу та Запоріжжя продовжують переймати досвід у досвідчених працівників ОВС та діючих патрульних.

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 469