Спортивне життя університету

Новини університету

У Дніпропетровську пройшли змагання з кроссфіту та фрі-файту серед студентів вишів міста, у яких взяли участь курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Проходили змагання у СК “UPGRADE CROSSFIT CLUB”. Більше сотні студентів з різних навчальних закладів міста змагалися протягом двох етапів за право пройти у фінал і поборотися за звання найсильнішого. Команду Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ представляли: Марія Кривенко (ПС-344), Ярослава Заєць (ПС-344) та Вікторія Колесник (КМ-444). Окрім цього, у якості суддів змагань виступили викладачі університету.

Так, наші дівчата приємно порадували, трималися до кінця та показали відмінний результат: перше місце виборола Вікторія Колесник, третє – Марія Кривенко, четверте – Ярослава Заєць.

Спортивне життя ДДУВС - змагання з кроссфіту серед студентів вишів міста
У Дніпропетровську пройшли змагання з кроссфіту серед студентів вишів міста, у яких взяли участь курсанти ДДУВС.

Також курсанти ДДУВС взяли участь у відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області з фрі-файту (рукопашний бій) серед спортсменів Дніпропетровської, Полтавської, Запорізької та Житомирської областей. Усього було зареєстровано 296 учасників – 146 осіб у віці 10-18 років і 150 осіб у віці +19 років.

Спортивне життя ДДУВС - змагання з фрі-файту (рукопашний бій)
Курсанти ДДУВС взяли участь у відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області з фрі-файту (рукопашний бій)

Перше місце у чемпіонаті одержав Олександр Умеренко (ПС-544), який виконав норматив кандидата в майстри спорту, срібло одержав Олексій Челахов (КМ-443), бронзу – Євген Оксьом (ПС-344). Підготував наших спортсменів тренер команди університету з фрі-файт – викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки капітан поліції Віктор Богуславський.

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 165