Курсанти ДДУВС познайомилися з багатомільйонним фондом обласної універсальної наукової бібліотеки

Новини університету

Науково-педагогічні працівники кафедри філософії та політології Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вже протягом тривалого часу плідно співпрацюють з колективом Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека імені Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія — найбільша наукова бібліотека Дніпропетровська. Заснована 1834 року як Катеринославська публічна бібліотека. Сучасна назва з 1993 року. Фонд бібліотеки налічує більше 2,7 млн примірників.

Днями на базі навчального закладу відбулася зустріч завідувача відділом наукової інформації та бібліографії Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки Ірини Барабан з курсантами 2-го курсу факультету № 2. Під час зустрічі курсанти дізналися багато цікавої та корисної інформації щодо історії бібліотеки, джерел поповнення її фонду.

Ірина Вікторівна Барабан познайомила курсантів з фондом бібліотеки, особливостями роботи в сучасних умовах. Також особливу увагу завідувач зосередила на різноманітності фонду Центру правової інформації, що діє на базі бібліотеки та запросила курсантів якомога частіше відвідувати бібліотеку.

Відділення зв’язків з громадськістю

 


2 152