Курсанти та студенти продемонстрували відмінні знання з української мови та відзначили День народження великого Кобзаря

Новини університету

На кафедрі мовної підготовки пройшла вікторина на тему «Українська мова в житті правників». У такий спосіб організатори заходу вирішили перевірити знання курсантів та студентів з української мови, виявити їхню спроможність працювати в групах та визначити індивідуальні здібності кожного у контексті професійного спілкування.


До складу почесного журі увійшли: старший науковий співробітник музею «Літературне Придніпров’я» Наталія Василенко, викладач кафедри мовної підготовки Державного закладу «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» Інна Єгорова та заступник начальника навчально-методичного відділу ДДУВС підполковник поліції Вікторія Дубинець. Між учасниками вікторини (команди факультетів № 1, 3, 4) точилася по-справжньому активна інтелектуальна боротьба. Кожна команда продемонструвала згуртованість та достойні знання з української мови. Визначити кращих суддям було важко. І все ж після тривалих обговорень та дискусій члени журі віддали перемогу курсантам факультету № 1, а факультети № 3 та № 4 розділили між собою друге місце.

Також курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за підтримки керівництва факультету № 1 та викладачів кафедри мовної підготовки взяли участь у святковому концерті з нагоди Дня народження Т.Г. Шевченка.

Захід відбувся у Дніпропетровському академічному театрі російської драми ім. М. Горького. Майбутні поліцейські мали можливість поринути у яскравий та повноводний світ українського слова.

Бажаємо курсантам і надалі зберігати творчий запал у серцях та якомога частіше прислухатися до слова великого Кобзаря, яке протягом століть вчить захищати знедолених, спонукає на боротьбу за справедливість.

 

відділення зв’язків з громадськістю

 


1 225