876 курсантів ДДУВС склали Присягу працівника поліції

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди складання курсантами Присяги працівника поліції на вірність українському народові.


 

 

Привітати зі святом курсантів та співробітників навчального закладу завітали почесні гості: заступник директора департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України Руслан Воробйов, заступник начальника ГУНП України в Дніпропетровській області полковник поліції Павло Баранник, перший заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олег Кужман, директор Департаменту взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та оборонної роботи Дніпропетровської державної адміністрації Ірина Федорчук, директор Департаменту взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради Олександр Свіренко, голова Жовтневої районної у місті Дніпропетровську ради Артем Тімарєв.

Розпочав захід та звернувся з привітальним словом до усіх присутніх ректор університету Віталій Глуховеря.

«Присяга приймається на все життя і є незабутньою віхою у долі людини, свідченням її життєвого вибору, свідомого ставлення до професії. Пам’ятайте, що обраний вами шлях покладає на вас святий обов’язок завжди залишатися відданим українському народові, постійно вдосконалювати свою професійну майстерність, з високою відповідальністю виконувати поставлені завдання, бути чесними, сумлінними і дисциплінованими співробітниками, постійно захищати законні права та інтереси громадян незалежної України», – наголосив Віталій Андрійович.

 

Далі, хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службового обов’язку.

 

 

І ось вона, хвилююча мить. Курсанти промовляють слова Присяги працівника поліції. За ритуалом, з радістю та хвилюванням у серці спостерігають їх рідні, близькі та друзі.

 

 

 

По завершенню ритуалу до молодих поліцейських звернувся заступник директора департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України Руслан Воробйов, який зачитав звернення Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова: «Щиро вітаю Вас з нагоди урочистої події – складання Присяги працівника поліції на вірність українському народові. Глибоко символічно, що ви складаєте Присягу працівника поліції саме сьогодні, у День пам’яті героїв Крут, коли в Україні вшановують подвиг трьохсот студентів, які загинули, захищаючи Київ». Арсен Борисович побажав співробітникам та курсантам університету «міцного здоров’я, щастя, миру, нових успіхів і натхнення в навчанні. Нехай супутником Вашого життя від сьогодні завжди буде девіз: «Служити та захищати!».

 

 

Зі словами привітання до курсантів звернувся доцент кафедри філософії та політології ДДУВС, лейтенант Збройних Сил України, учасник АТО, захисник Донецького аеропорту Kирило Недря, який побажав, щоб священні слова Присяги стали для кожного курсанта головним орієнтиром, а чесність, людяність та справедливість провідниками у житті та професійній діяльності.

 

 

Завершилося свято урочистим курсантським маршем під акомпанемент духового оркестру ДДУВС.


1 349